Gulvafslibning og pudsning af trappetrin praktiseres hyppigt i forbindelse med afslibning

Gulvafslibning og pudsning af trappetrin praktiseres hyppigt i forbindelse med afslibning. Ligesom ved afslibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive smukke som nye - http://venturebeat.com/?s=som%20nye påny.

Hvad er prisen på en gulvafslibning

Gulvafslibning tager - http://Www.Community.Covnews.com/archives/search/?searchthis=Gulvafslibn... længere tid pr. m2 end afslibning af gulve, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der findes diverse fremgangsmåder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Vi skelner for det meste mellem:

Indendørs trapper

Hovedtrapper

Udendørs trappe

Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres gulvafslibning?

Alle former trapper i træ kan med fordel afslibes. Den lille forkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, sidestykker, gerichter og mellemstykker og så videre.

Gulvafslibning og afslibning af trapper?

En indvendig trappe er trapper i en bolig, såsom villa eller lejlighed. Hvor til gengæld en trappegang er betegnelsen for trapper i en etageejendom. Trapper, der tidligere har været efterbehandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, rekvisitter og maskiner.

Gulvafslibning og afslibning af trapper

Afslibning af trapper udføres med en mindre slibemaskine, og iøvrigt efter helt samme procedure som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af plankegulve:

Grovslibning

Mellemslibning

Finslibning

Let slibning

Polering

Trapper afslibes 4 - 5 gange afhængig af trædefladen. Der begyndes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den nuværende overflade. Fra da af slibes der med finere og finere korn, indtil finishen er fin.

Støv og afslibning af trapper og trappetrin?

Afslibning af trappe støver noget mere end en almindelig slibning. Det skyldes at der bruges små håndholdte gulvslibere, med knap sugekapacitet. slibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette overflader, hvorfor støvmængden vil bære minimal.

Bør en trappe efterbehandles?

Umiddelbart efter slibningen, må der udføres en behandling efter ønske. Her kan der vælges imellem olie, lud, lak med for eksempel hvidpigment. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er hotte løsninger til ethvert hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

In the event you liked this information and you desire to get guidance regarding lakering af gulv - https://plus.google.com/u/0/107731449387261747675 kindly go to the webpage. Hvad koster afslibning af trapper og gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning og afslibning af trapper afhænger af trappens størrelse og karakter samt hvilken efterbehandling der vælges. Indhent billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Похожие материалы

Справочники

Документы

Отчеты

Обработки